Knihy jako dekorace. Knihobot nabízí odkup většího množství knih najednou

Sháníte větší či menší množství hezkých knih jako vybavení interiéru? Nově jsme zařadili možnost odkupu většího množství knih najednou, V případě zájmu nám prosím napište e-mail na info@knihobot.cz s požadavkem, jaké množství knih byste potřebovali. Připravíme vám nabídku.

Navzdory našemu úsilí bohužel neumíme všechny knihy prodat klasickou cestou přes e-shop. U některých z nich se jedná o tituly vycházející v obřích nákladech, takže hodně čtenářů je má stále v knihovně a množství daného titulu v oběhu aktuálně převyšuje poptávku. Někdy se stane, že u nás knížka leží opravdu dlouho a postupným zlevňováním dosáhne hranice 10 Kč a ani za tuto cenu se prodat nedaří. Mezitím potřebujeme uvolnit místo dalším knihám, které naši zákazníci chtějí prodat.

Přesto chceme pro každou knížku najít nový domov nebo další smysluplné využití.

Jako jednu z variant využití vyřazených knih proto Knihobot nabízí speciální balíčky knih dle vašich přání vhodných jako dekoraci do interiéru, divadelní a filmové kulisy, uměleckou instalaci a jiné. Balíčky lze vyzvednout osobně, nebo je po domluvě odešleme kurýrem.

Kolik služba stojí?

Minimální počet knih pro odběr je 30 svazků. Knihy vám připravíme do banánovek. Do jedné banánovky se vejde zhruba 34 knih průměrné velikosti.

Máte speciální požadavek na knížky? Můžeme vám připravit knížky roztřízené podle různých barev jejich obálky. Z vlastní zkušenosti totiž víme, že i když se kniha nemá soudit podle obalu, často je to právě obal, co čtenáře zaujme 🙂 Například vám můžeme dodat pouze modré knihy, nebo připravit 6 barevných banánovek pro vytvoření duhové knihovny.

Pošlete nám poptávku

Ceny jsou orientační. Konečná cena se může lišit podle skutečného počtu knih (kde jedna knihy stojí 10 Kč), počtu banánovek a dopravy.

V případě zájmu nám prosím napište e-mail na info@knihobot.cz s požadavkem, jaké množství knih byste potřebovali, a rádi vám připravíme nabídku.

Banánovky si pak vyzvednete na naší pražské pobočce na Kolbenova 931 Praha 9, kam se jednoduše dostanete autem. Pokud byste chtěli, abychom zajistili převoz banánovek, počítejte prosím s cenou přepravy. Cena dopravy se liší podle množství banánovek a adresy, kam je budeme posílat.

V českých domácnostech představuje knihovna často dominantu místnosti, někdy i celého obydlí. Stoupající trend v interiérovém designu je využívat knihy jako dekorace i v jiných typech interiérů než jsou domovy. Není se čemu divit, využití knih v zařizování prostoru má spoustu nenahraditelných předností:
1. Vytvářejí útulnou atmosféru.
2. Tlumí hluk.
3. Návštěvník se může do knih začíst nebo je aspoň prolistovat.
4. Můžete z nich vytvářet krásné aranže.
5. A podle nás jsou prostě knihy jeden z nejlepších lidských vynálezů 🙂