Vybíráme nejoblíbenější harlekýnky

Knihy od žen pro ženy. Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější harlekýnky a červenou knihovnu. Toto je pár tipů na dárky pro mamku nebo sestru, které najdete na Knihobotu.

To nejlepší z dívčí a dámské knihovny

Cesta časem
Nora Robertsová

Nora Roberts - Cesta časem
Kniha Cesta časem obsahuje dvě navazující milostné romance, ozvláštněné sci-fi motivem cestování v čase. Muž z budoucnosti a Do minulosti.

Neodbytný ctitel
Nora Robertsová

Nora Roberts - Neodbytný ctitel
Ambiciózní milionář Daniel MacGregor se ve svých obchodních transakcích nikdy nemýlí. Na své plány se spoléhá i ve chvíli, kdy se setkává se záhadnou Annou.

V zajetí času
Linda Howard

S., Linda Howington - V zajetí času
Obyvatelé městečka ukládají do země schránku, která má budoucím generacím předat důležité informace. O dvacet let později schránka z úkrytu záhadně zmizí.

Vévoda a já
Julia Quinn

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit vdavekchtivých dívek. Předstírá náklonnost k Daphne Bridgertonové

Jiskra naděje
Joan Johnston

Joan Johnston - Jiskra naděje
Na texaskou usedlost přijede ranger Jarett, aby pomohl ochránit území proti nepříteli. A zde se setká s drsnou ale žádoucí farmářskou dívkou Creighton.

Ve víru rocku
Katy Evans

Katy Evans - Ve víru rocku
Pandora se domnívala, že se přes svého přítele, rockového zpěváka MacKenna, už přenesla a její zlomené srdce se zahojilo. Když se znovu setkají, chce toho Pandora využít.

Pád
Maya Banks

Když Gabe spatří Miu na galavečírku při příležitosti otevření jeho nejnovějšího hotelu, okamžitě ví, že za to, po čem touží, skončí v pekle.

Padesát odstínů šedi
E. L. James

Román o temných touhách v každém z nás. Mezi klasickými harlekýnkami jsme ho sice nenašli, ale podle dívčí sekce Knihobotu mezi ně docela patří. Nemyslíte?

Zapovězený klenot
Lousie Allenová

Dcera princezny Anuša prchá z válkou ohroženého knížectví do Kalkaty k otci, který ji odvrhl. Doprovod jí dělá pohledný britský major

Máte už své harlekýnky dočtené? Pošlete je dál a dejte jim nový život 💚♻️ Knihobot je za vás nafotí a vystaví na e-shop. Stačí vyplnit formulář. Knihy odešlete na naše náklady a o výdělek se společně rozdělíme.