Vybíráme nejoblíbenější knihy o seberozvoji

Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější knihy o seberozvoji a motivaci. Nechte se inspirovat a motivovat.

Bez filtru
Kristýna Dolejšová

Autorkou knihy Bez filtru je autorka projektu #ZaNormalniHolky. V knize na vás čeká její příběh a mimo jiné i 13 osobních pilířů, díky kterým se má ráda.

Čtyři dohody
Miguel Ruiz

Miguel Ruiz - Čtyři dohody
Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, štěstí a lásky.

Konec prokrastinace
Petr Ludwig

Petr Ludwig - Konec prokrastinace
Jak začít využívat náš čas efektivněji? Tato kniha vám pomůže s váháním a odkládáním dlouhodobě bojovat a zlepší vaši schopnost využívat čas smysluplněji.

Proč spíme
Matthew P. Walker

Matthew P. Walker - Proč spíme
Co kdybyste zjistili, že všichni máme ve svých životech elixír mládí, krásy, chytrosti a dobré nálady? A že není nic snazšího, než jej použít: naučit se pořádně spát!

Algortimy pro život
Brian Christian

Brian Christian . Algoritmy pro život
Autoři dokázali proměnit poznatky z oblasti IT ve strategie k řešení mnoha problémů v lidském životě — od hledání partnera po nalezení parkovacího místa.

Muž, který sázel stromy
Jean Giono

Jean Giono - Muž, který sázel stromy
Obraz provensálského pastýře je oslavou neokázalé vytrvalé činnosti, která si nedělá nárok na odměnu, a přece se svým výsledkem blíží aktu stvoření.

Chovejte se jako kočka
Stéphane Garnier

Stéphane Garnier - Chovejte se jako kočka
 Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než podobné knihy. 

Malá kniha hygge
Meik Wiking

Meik Wiking - Malá kniha hygge
Hygge je o atmosféře a prožitku. Je to o sdílení se s lidmi, které máme rádi. Pocit domova. Pocit bezpečí. Pocit vnitřního klidu a blaženosti.

Městský mnich
Pedram Shojal

Městský mnich - Pedram Shojal
Východní moudrost a moderní vychytávky k zastavení času a dosažení úspěchu a štěstí. Dílo se krátce po vydání stalo bestsellerem New York Times.

Máte už své knihy o seberozvoji dočtené? Pošlete je dál a dejte jim nový život 💚♻️ Knihobot je za vás nafotí a vystaví na e-shop. Stačí vyplnit formulář. Knihy odešlete na naše náklady a o výdělek se společně rozdělíme.