Chceme pomoct 🇺🇦

Chceme se také zapojit do pomoci Ukrajině, proto pošleme dar 100.000 Kč na humanitární pomoc. Naši zaměstnanci se také aktivně zapojují a pomáhají, jak dovedou. Nekončí to jen u knih, vyskládaných do barev ukrajinské vlajky. 

Přemýšleli jsme, jak to udělat, abyste se pomocí knih mohli do pomoci zapojit i vy. A přišli jsme na tohle 👇🏻

1. Každý nemá možnost přispět finančně, ale knihy mají doma téměř všichni

Vaše pomoc může vypadat i tak, že pošlete knihy v dobrém stavu (jedině takové se prodají). Stačí je vyfotit všechny pohromadě a vyplnit formulář. Do formuláře napište, že se vzdáváte provize na pomoc Ukrajině. Doprava do Knihobotu je na naše náklady. Tyto knihy vystavíme pod separátním účtem a postaráme se o jejich rychlý prodej. Jakmile se prodají, pošleme 80 % – 29 Kč z výdělku na účet clovekvtisni.cz

Zbylých 20 % a 29 Kč pokryje práci našich zaměstnanců.

Aktuálně také hledáme asistenta/asistentku našeho účetního. Inzerát v ukrajinštině ⬆

2. Můžete se vzdát své příští provize ve prospěch Ukrajiny

Někdy jsou to částky, které byste dali třeba za kafe, oběd nebo za novou knížku. Ale i ta trocha do mlýna se počítá. Tuhle možnost můžete využít, pokud u nás máte knihy v prodeji. Až vám na účet dorazí příští provize za knihy, můžete ji věnovat na různé dobročinné sbírky, ale pomoc se dá i jinak než finančně. Tady najdete rozcestník všech webů: https://www.stojimezaukrajinou.cz

3. Přivezte nebo pošlete dětské obrázkové knihy a knihy v ukrajinštině

Víme, že aktuálně je potřeba na Ukrajinu posílat jiné a důležitější věci, ale věříme, že i taková maličkost, jako dětský úsměv může někomu v těchto těžkých dnech zlepšit den. Postaráme se o dopravu dětských knih k rodinám, které budou pomáhat uprchlíkům.

Knihy zašlete nebo doneste na jednu z našich výdejen. Prosím, napište na krabici, že se jedná o knihy na podporu Ukrajiny.

Děkujeme

4 komentáře na “Chceme pomoct 🇺🇦”

  1. Dobrý den, mám dotaz ohledně knih, chcete je zdarma? Podmínka je že si musíte přijeď pro knihy do Bojkovic.
    Tel:603 700 486.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *