Jak funguje peněženka? 👛

V nedávné době jsme vám představili nový zabezpečený účet, dnes vám s radostí představujeme další zlepšovák, po kterém již dlouho toužíte:

KNIHOBOTÍ PENĚŽENKU! 💚


K čemu peněženka slouží? 👛

Aby se vám pohodlněji nakupovalo. Pokud si totiž peníze za svoje knihy necháte v peněžence, můžete je obratem utratit za další čtení. Peníze za prodané knihy se dosud vyplácely automaticky na váš bankovní účet. Nyní se všechny peníze za prodané knihy vkládají automaticky do knihobotí peněženky 14 dnů po prodeji knihy. Svou knihobotí peněženku najdete ve svém účtu po přihlášení e-mailem zde

Náhledový příklad peněženky

Zůstatek v peněžence můžete použít následovně:

1. Nákup nového čtení 📚

Na Knihobotu je stále z čeho vybírat, nyní u nás najdete více než 270 000 knih. Při objednávce se částka z peněženky automaticky odečte v rekapitulaci platby v košíku. Buďte ve střehu, s peněženkou přijdou i výhodné akce a slevy! 

Náhledový příklad rekapitulace platby

2. Jednorázové vyplacení 💰

Můžete si zvolit libovolnou částku (maximum je zůstatek peněženky) a tu si nechat jednorázově vyplatit na svůj bankovní účet. Po této výplatě budeme nadále zasílat peníze za prodané knihy do vaší knihobotí peněženky. Vyplacení proběhne zpravidla do 7 pracovních dnů od zadání požadavku. 

 Náhledový příklad jednorázového vyplacení

3. Automatické vyplácení 💳

Je pro vás praktičtější automatické vyplácení v pravidelných intervalech na bankovní účet? Ve svém knihobotím účtu si můžete nastavení vyplácení upravit tak, aby vám co nejvíce vyhovovalo. Vyplácení probíhá nejpozději 28 dnů od prodeje knihy. 

Náhledový příklad nastavení peněženky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *