Na Náplavku se v září chodí pro knihy

Vůně čerstvé kávy, sladkého koláčku, lahodné topinky s pestem a kytice čerstvě natrhaných květů. K dopolední sobotní idylce chybí už jenom chvilka pro sebe strávená nad poutavou četbou.

Knihobot přináší každou zářijovou sobotu na Farmářský trh na Náplavce kurátorský výběr knih připravený k přímému nákupu. V pečlivě sestavené selekci naleznete knihobotí srdcovky, krásné dětské knížky, publikace o umění a designu, fantasy i detektivky, nechybí ani kvalitní literatura různých žánrů za 50 korun.

Knižní rande s tajnou neznámou

Kromě pestrého výběru knih najdete na farmářských trzích i naši autorskou specialitu – Rande naslepo s knihou. Jaký titul se skrývá pod obalem s jedinečnou ilustrací a několika hesly, které pomáhají napovědět, co od tajemného balíčku čekat? Přijďte si vybrat jednu z knih, které nelze soudit podle obálky, stojí to za to!

S přečtenými knihami k Vltavě

Máte doma přečtené knihy, které chcete poslat dál do oběhu, a Náplavku za rohem? I vás rádi uvidíme. Stačí knihy přinést na stánek, nejlépe v papírové tašce. O vše ostatní se postaráme, pro knihy najdeme nové čtenáře a vám následně přistanou peníze na uživatelském účtu. 

Stavte se za námi!

Máte dost knih v čtecím pořadníku a knihovnu důkladně vytříděnou? Nevadí. Stavte se za námi i tak popovídat si o knihách, tipů na dobré čtení není nikdy dost. Budeme se těšit každou sobotu v září od 8:00 do 14:00.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *