Zajímá vás, za kolik můžeme prodat vaše knihy? Představujeme UlovKnihu.cz

O tom, jak lovit vysněné knihy na Knihobotu tento článek nebude, i když má s tímto tématem ledacos společného. Rádi bychom vám blíže představili náš vedlejšák UlovKnihu.cz a řekli vám, proč se vyplatí tenhle nástroj používat.

Pomáhá knihomolům i antikvářům

… když jste na lovu

Jste lovci a sběratelé knih? UlovKnihu vám pomůže najít vysněný titul napříč mnohými antikvariáty a ukáže vám všechna vydání i porovnání cen.

V případě, že svého vytouženého autora nenajdete (z důvodu vyprodání), můžete si nastavit hlídacího psa. Jakmile se kniha v nějakém antikvariátu naskladní, přijde vám do emailu upozornění. Není to báječný?

Na UlovKnihu si můžete založit zdarma vlastní účet

  • Registrovaní uživatelé mohou vytvářet a upravovat seznam hledaných výrazů
  • Na jednom místě vidíte knihy a autory, které sledujete
  • Jakmile se na trhu objeví titul, který odpovídá vašemu hledání, dostanete od nás zprávu na e-mail
  • Hlídací pes posílá úspěšné výsledky hledání každé ráno 

… když chcete knihy poslat dál

Válí se vám doma spousta knih, ale nemáte tušení, za kolik byste je mohli prodat a jestli by to pro vás mělo vůbec cenu?

UlovKnihu vám pomůže odhadnout, kolik byste za své knihy mohli dostat peněz. Vyhledejte své knihy přes databázi, uvidíte ceny, které máme u nás v Knihobotu a můžete je porovnat s ostatními antikvariáty. Jakmile se rozhodnete pro prodej, máte několik možností. Všechny jsme je pro vás shrnuli tady.

Díky Knihobotu máte prodej skoro bez práce. Stačí poslat fotky knih přes náš formulář: https://knihobot.cz/jak-prodat-knihy a my se vám do několika hodin ozveme.

… máte vlastní antikvariát

UlovKnihu je tady v neposlední řadě také pro antikváře samotné. Pokud můžeme jakkoli přispět k tomu, abychom zákazníkům zpřístupnili i knihy z menších antikvariátů, uděláme to s radostí.

Pokud vlastníte antikvariát a nejste u nás zalistovaní, dejte nám prosím vědět na info@knihobot.cz . Dohodneme se, co je pro to potřeba udělat. Přítomnost ve vyhledávači UlovKnihu je a vždy bude zdarma.

Lovu zdar! 🙂

Jak vzniklo UlovKnihu.cz?
Na počátku byl ambiciózní nápad. Zakladatelé Knihobotu Dominik a David chtěli vyrobit lepší Aukro, namísto toho David naprogramoval srovnávač Ptolemaia. Ten na rozdíl od Heureka.cz a Zboží.cz dává prostor knihám z druhé ruky a přitom pracuje i s historickou nabídkou prodaných knih. Na jaře 2021 došlo k revitalizaci projektu a změně jména na UlovKnihu (uznejte, že se to líp pamatuje), který vám pomůže najít oblíbeného autora z dětství, vyprodanou odbornou literaturu i starší beletrii napříč kompletní antikvární nabídkou.

Občas něco zmizí… Ale nezůstane to zmizelý!
UlovKnihu dál vylepšujeme. Čas od času se náš systém kousne. Občas se nám nějaké tituly ztratí nebo nepropíšou kvůli chybě v kódu. V případě, že objevíte jakékoli nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Pokud vám tady nějaké informace chybí, můžete je najít také v sekci často kladených dotazů

2 komentáře na “Zajímá vás, za kolik můžeme prodat vaše knihy? Představujeme UlovKnihu.cz”

  1. Dobrý den, chci se zeptat: nehodláte náhodou do ulovknihu.cz zařazovat i nabídky knih od soukromých osob na Aukru, Databázi knih nebo Trhu knih? Dnes asi obecně používaný vyhledávač mujantikvariat.cz zařazuje nabídky z Aukra, ale ze dvou zbývajících platforem dosud ne a ani nevím, zda se k tomu chystá. Asi byste zařazením dosáhli větší aktuální nabídky knih než mujantikvariat.cz, což by jinak asi bylo dost obtížné.

    1. Dobrý den, DatabázeKnih na UlovKnihu zařazena je.
      O dalších platformách uvažujeme, ale potřebujeme na to víc programátorských rukou a času – obojího máme pořád málo 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *